Esküvő fotózás Egerben - Shooting wedding in Eger

Imre és Judit már jó előre lefoglalt az esküvő időpontjára. Arra kértek, hogy a beállított fotókat az Egri Várban készítsük el. Izzasztó meleg volt, és turistacsapatok is elözönlötték időnként a helyszínt. Juditék rugalmasak voltak, könnyen vették az akadályokat és szuper hangulatban tudtunk dolgozni. Kb. 2 óránk volt a fotók elkészítésére. A szertartás egy hűvösebb szálloda-teraszon volt, szabadtéren, ahol volt zokogó örömanya, meghatódott menyasszony, elérzékenyült rokonság és ujjongó barátok. A buliról annyit, hogy JÓ BULI volt. Én hajnal 1-kor leléptem, nem kell mindent megörökíteni a kamerának. :).
Az itt látható képek csak egy szerény válogatás, rengeteg fotó készült. Az átadott és kidolgozott képek száma kb 600 lett.

Imre and Judit booked me in advance for their countryside wedding. Actually, they live in Eger and it has a famous castle from the middle ages. They wanted their photo session up there. It was a very hot day and sometimes we had to battle with the hordes of tourist and the dust. Anyway, the couple were flexible and happy, so we had a nice shooting there. The ceremony was in a coolish terrace of a hotel. The bride was really touched, her mother cried, so it was a normal ceremony. The party at night was a big party. Just look at the small selection of the pictures here.
















Várakozás - Waiting
A nagy pillanat - Big moment
Megkönnyebbült koccintás - Relief

Lelkes barátok - Cheerful friends
A vacsora és buli helyszíne - Scene of the dinner and the party

A 96 éves nagypapi is ropta egy kicsit - Grandpa, 96 had a little dance, too
Kis ember, nagy terem - Small man, big room


Ajándék a vendégeknek - Little presents for the guests

És még egy kis ajándék - And some more presents

A másik nagypapa - the other Grandpa
Fergeteges tánc - Crazy dance

Slash
Anyuval - With Mum
Újasszony tánc is volt - Bride dance
Az egyetlen nővérrel - With the one and only sister

A legjobb barátnők - Best friends
+  dj 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések